top of page
636A2076_1_edited_edited.jpg

Hallo

Fiere Limburgse en mama van Max. Mijn pantoffelheld, mijn kleine man. Het alleenstaande ouderschap is geen bewuste keuze, het leven komt zoals het komt. And you have to live it to the max!

Ik startte mijn eigen bedrijf, schreef een boek en combineer alles wat ik leuk vind. Dat is haalbaar, realistisch en als ik het kan, dan kan jij het ook.

Op mijn socials inspireer ik mensen zoals jij om van je dromen plannen te maken en die ook echt tot uitvoering te brengen.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Dit ben ik.

Ik studeerde af als tolk Frans, Deens en Zweeds en haalde nog een aantal bijvakken binnen waaronder ondertitelen, didactiek en copywriting. Meteen na school startte ik in de televisiewereld, werkte in een marketing agency en werkte me op tot Marketing & Communication manager van een gerenommeerd contact center. Terwijl ik dat deed, richtte ik een aantal bedrijven op, die ik naderhand verkocht. Kwaliteit, communicatie en klantenbeleving hebben altijd voorop gestaan en zullen ook steeds mijn stokpaardje blijven.

Als dochter uit een ondernemersfamilie en serial entrepreneur ben ik niet bang om berekende risico's te nemen. Er gaat niets boven het gevoel om je eigen verhaal te schrijven, je leven in handen te nemen en je eigen koers te varen. Iets met een koe en horens, quoi.

Doorheen mijn carrière bouwde ik een expertise op in 'verhalen vertellen': als actrice, als presentatrice op tv, als moderator op events, als schrijfster en als branding expert. Die breng ik samen in mijn bedrijf Walhalla Branding

Sinds februari 2021 ligt mijn debuutroman 'Vrouw. Met kind.' in de winkels. Een mengvorm van fictie en realiteit, een kijk in mijn #singlemom leven, aangevuld door een pakkende portie fantasie.

Omdat ik mensen nog meer wil inspireren, breng ik binnenkort een aantal online cursussen uit over creatief schrijven, business management en team management. Schrijf je in op mijn nieuwsbrief als je graag op de hoogte blijft van mijn avonturen en deze nieuwe cursussen.

Tot snel! En denk eraan, de hemel op aarde, jouw Walhalla, dat creëer je zelf.

bottom of page